Capcom är sugna på ännu ett Resident Evil till 3DS

resident_evil_revelations

Producenten av Resident Evil Revelations och Resident Evil: The Mercenaries 3D, Masachika Kawata, har uttryckt intresse för att fortsätta utveckla titlar i serien till Nintendo 3DS. Enligt Kawata är det enorma gensvaret som Resident Evil Revelations fick det som ger honom motivationen till att fortsätta. Dock har han andra projekt att få ur vägen först.

”Den otroligt positiva reaktionen från fans när det gällde Revelations har definitivt gett mig motivation att göra ytterligare ett RE-spel till 3DS. Jag har några idéer i åtanke, men jag har en massa projekt som behöver tas om hand om först. Att höra spelare säga hur mycket de njöt utav Revelations får mig att vilja glömma bort de andra projekten och dyka rakt in i skapandet utav nästa RE som de kan njuta av (skratt).”

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

Kommentera