3DS har hittills sålt 1 000 000 fler enheter än DS gjorde

Satoru Iwata, President of Nintendo Co., Ltd., poses after Nintendo's E3 presentation of their new Nintendo 3DS at the E3 Media & Business Summit in Los Angeles

Det var kanske inte någon som väntade sig att Nintendo DS försäljningssiffror skulle toppas. Som tur är blir saker och ting inte som vi väntar oss; USA Today rapporterar att 3DS:

… har sålt en miljon enheter mer än Nintendo DS gjorde under sina respektive 14 första månader på marknaden, DS är dessutom den konsol som sedan blev den bäst säljande spelhårdvaran någonsin.”

Detta är alla tiders. Dock garanterar inte detta att 3DS enorma efterfrågan kommer att fortsätta, men utan att tveka har konsolen fått en riktigt bra start.

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

2 kommentarer på "3DS har hittills sålt 1 000 000 fler enheter än DS gjorde"

  1. Frezdaner 11 maj, 2012 kl. 20:20 - Svara

    Lite andra siffror om man jämför med ett år sen:)
    Känns skönt att man stödde detta från början och kämpade sig igenom allt negativt som sades om enheten.

    • Julius Guldbog 11 maj, 2012 kl. 22:52 - Svara

      Ja, det var mycket tråkiga saker som sades om 3DS i media. Men så länge jag själv är nöjd med konsolen spelar det som sägs om den ingen roll. Att få höra goda nyheter om den är bara grädde på moset, så att säga :)

Kommentera