5th Cell: ”Wii U är som ett extremt starkt DS”

scribblenauts unlimited

Jeremiah Slaczka från Scribblenauts Unlimited-utvecklaren 5th Cell tycker att Wii U och dess nya funktioner är en fröjd att jobba med. Eftersom Scribblenauts från början utvecklades till Nintendo DS, ser Slaczka övergången till Wii U som naturlig då han i många avseenden märker likheter mellan konsolerna. För honom är Wii U som ett DS ”med mycket mer kraft”.

”Med Wii U GamePad passar Scribblenauts perfekt för konsolen. Det är precis som ett DS, konsolen det ursprungligen utformades för, men med mycket mer kraft. Jag skulle inte säga att vi känner extra press eftersom det är en släpptitel.”

”Scribblenauts Unlimited är det första spelet i serien som inför multiplayer. Det tillåter andra spelare att ”ta över” ett föremål och sedan agera som objektet för att hjälpa den första spelaren. Det är en ganska trevlig funktion.”

Scribblenauts Unlimited verkar lovande och de nya flerspelarfunktionerna låter underhållande. Köper du spelet när det släpps tillsammans med Wii U den 30 november?

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

Kommentera