Adam Sessler ”säker på” att Wii U skjuts upp till 2013

wii-u

Lösryckta funderingar?

Den f.d. programledaren för X-Play, Adam Sessler, påstår att Nintendos kommande konsol Wii U kommer att släppas först 2013, trots att Nintendo menar att den släpps i år. Sessler börjar bli ”mer och mer säker” på att det stämmer och anser att Wii U ”inte kommer att bringa den stimulans videospelsindustrin är i behov av”.

Han går vidare med att säga att det inte vore bra om Wii U lanseras i november då konsolen kommer att vara dyrare än mjukvara som släpps ungefär samtidigt. Dessa spel skulle vara bland annat Assassin’s Creed III, Halo 4, Borderlands 2 och Call of Duty: Black Ops II.

Vad tror ni om påståendena, har Sessler en poäng?

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

2 kommentarer på "Adam Sessler ”säker på” att Wii U skjuts upp till 2013"

  1. Kniven86 18 oktober, 2012 kl. 17:24 - Svara

    Nej han är ute och cyklar, han får nog läsa på lite

    • Julius Guldbog 18 oktober, 2012 kl. 20:53 - Svara

      Det har du nog rätt i. Men med tanke på att detta sades innan Wii U-konferensen i september var det inte helt orimligt. Många var skeptiska då men som tur är verkar det ha vänt sedan Nintendo avslöjat mer om konsolen :)

Kommentera