Alla tider och platser för dagens Nintendo Direct om Wii U

wii_u_e3_2012_presentationDen europeiska sändningen är i gång nu (live!) ovan.

Missa inte en detalj!

I dag, torsdagen den 13 september, kommer i framtiden att minnas som dagen då Nintendo äntligen lyfte på locket och avslöjade de sista och viktigaste detaljerna för deras kommande konsol, Wii U. För att nå ut med all information till så många som möjligt i hela världen kommer Nintendo att hålla i inte mindre än fem (!) stycken 100% Wii U-fokuserade Nintendo Direct i Japan, Europa, USA och Australien. Nedan har du tider och platser för att inte missa något.

Först ut är den japanska sändningen, som hålls av Nintendos VD, Satoru Iwata. Konferensen börjar i dag kl. 09:00 svensk tid och kommer att fokusera på Wii U:s lanseringsdetaljer för den japanska merknaden. Klicka här för att komma till hemsidan där du kan se den. De har även utannonserat ett andra Nintendo Direct för Japan, som kommer att fokusera på första- och tredjepartstitlar till konsolen. Denna visning börjar kl 16:00 svensk tid och kan ses här.

De tre resterande sändningarna börjar också klockan 16:00 i dag. För de av oss som bor i Sverige borde den europeiska sändningen att vara mest relevant. Den hålls av Nintendo of Europes VD Satoru Shibata och kan ses genom att klicka här. Nintendo of America kommer att hålla en livesänd presskonferens du kan se på Facebook, Youtube eller på NoA:s hemsida. Nintendo i Australien kommer att ha ett Nintendo Direct du kan se genom att klicka här.

Observera att alla (utom den första japanska) börjar klockan 16:00 i dag och att du kanske måste välja vilken du vill kolla på. De kommer nog gå igenom ungefär samma saker men ha olika detaljer att berätta angående släppdatum och pris för Wii U i respektive region.

Hur peppad är du?!

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

4 kommentarer på "Alla tider och platser för dagens Nintendo Direct om Wii U"

 1. Kenny 13 september, 2012 kl. 09:04 - Svara

  Sviiiiiiinpeppad!!! :D

 2. Daniel 13 september, 2012 kl. 11:52 - Svara

  Pepp!!

  • Julius Guldbog 13 september, 2012 kl. 12:20 - Svara

   Ska bli riktigt intressant att se vad de avtäcker senare i dag! Jag vill verkligen lära mig mer om operativsystemet :)

Kommentera