Animal Crossing 3DS får ”datum” och nytt namn

animal crossing 3ds new leaf

dagens Nintendo Direct har Nintendo of America avslöjat att det nordamerikanska namnet på den kommande 3DS-titeln Animal Crossing: Jump Out blir ”Animal Crossing: New Leaf”. Nedan kan du se spelets första officiella trailer. Animal Crossing: New Leaf släpps i Nordamerika under ”början av 2013″.

Vad tycker du om ”New Leaf”, klingar det gott i munnen?

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

4 kommentarer på "Animal Crossing 3DS får ”datum” och nytt namn"

 1. DukeBlackAdder 25 oktober, 2012 kl. 21:21 - Svara

  New Leaf är ett bra namn. Kan inte vänta tills jag kan ta med detta till jobb för att stressa ner under kaffe pausen.

  • Julius Guldbog 26 oktober, 2012 kl. 07:45 - Svara

   Jag tycker också det är bra, det kommer säkert heta något annat i Europa, men ”New Leaf” hade fungerat fint. Perfekt att ha på raster och (ibland) kanske även på skrivbordet under jobbet… om man är lite busig.

 2. ConraDargo 30 oktober, 2012 kl. 19:52 - Svara

  Ett av konsolens absoluta måsten. När såväl detta som nya Monster Hunter väl har släppts så sitter man med sitt på det torra – då behöver jag inget mer till min 3DS, och jag kommer inte att ha något riktigt liv utöver att vara monsterjägare om nätterna och borgmästare i en myspys-by om dagarna :3

  • Julius Guldbog 30 oktober, 2012 kl. 21:21 - Svara

   Ja, det kommer förhoppningsvis bli ett spel som tar upp mycket tid! Ser personligen mycket fram emot Paper Mario och Luigi’s Mansion 2 till 3DS :)

Kommentera