Animal Crossing: New Leaf får nästan perfekt betyg i Famitsu

animal-crossing-tom-nook

Den japanska spelbibeln Famitsu har givit ett superhögt betyg till storspelet Animal Crossing: New Leaf som släpps till Nintendo 3DS i Japan den 8 november. De tre recensenterna gav betygen 10, 10, 10 och 9, vilket tillsammans blir det imponerande 39/40. Spelet släpps som sagt i Japan nästa månad och i resten av världen under nästa år.

[Via Cheesemeister]

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

5 kommentarer på "Animal Crossing: New Leaf får nästan perfekt betyg i Famitsu"

 1. Tommy Håkansson 31 oktober, 2012 kl. 19:13 - Svara

  Fast det får ju nästan alla spel. ;p None the less ser jag sjukt mycket fram emot det. Har inte spelat Animal Crossing sedan 2007, och känner att det verkligen är dags nu.

  • Julius Guldbog 31 oktober, 2012 kl. 20:33 - Svara

   Ja, de har blivit ganska generösa med de absolut högsta betygen på senare år ;)

   Tröttnade på serien när Let’s Go to The City kom, men är grymt sugen nu igen och hoppas att New Leaf inte lämnar mig besviken så som LGTTC gjorde.

 2. ConraDargo 31 oktober, 2012 kl. 19:48 - Svara

  Förstås! :D Väl värda siffror!

  • Julius Guldbog 3 november, 2012 kl. 10:33 - Svara

   Det bådar i alla fall gott och det hade varit mycket roligt att läsa recensionen, förhoppningsvis publicerar de den online snart!

Kommentera