Annonsering

annonsering nintendobloggen Annonsering

Vi får din produkt att synas

NintendoBloggen är en nystartad hemsida där tusentals människor i alla åldrar samlas för att läsa de senaste nyheterna kring det japanska spelföretaget Nintendo och dess produkter. Sidans användarbas växer varje dag och vi når ut till en bred målgrupp med inriktning på unga teknikintresserade människor. Målet är att växa och i framtiden bli den största oberoende källan för Nintendo-nyheter på svenska.

Har ni en produkt eller tjänst som skulle tilltala våra besökare erbjuder vi vägar för den att synas på sidan i form utav en annons. Annonsmöjligheterna är många och inkluderar banners, site-skins och videoklipp. Kontakta oss för mer information om priser m.m.

Vi innehar F-skatt.

Lita på våra omdömen

Du som speldistributör, spelutvecklare eller liknande är väldigt välkommen att skicka recensionsexemplar av spel, konsoler eller andra spelrelaterade produkter till oss. Vi tar emot det mesta med öppna armar och ger oftast produkten ett omdöme i en recension, en artikel eller i en annan typ av publikation. För att få tag på vår postadress och för att få svar på ytterligare frågor ber vi er att kontakta oss via e-post.

Sugen på att samarbeta?

Vi söker ständigt efter nya och spännande samarbetspartners. Idag samarbetar vi med flera härliga hemsidor som ni hittar under ”Våra vänner”. För att vi ska vilja länka till er är det viktigt att er hemsida är till största del Nintendo-fokuserad. I utbyte mot att ni ger oss länkutrymme på er webbplats ger vi er detsamma hos oss. Vi förväntar oss att vi tillsammans hjälper till att uppmärksamma och göra reklam för varandras hemsidor och projekt.

Välkommen att ansöka!