Är detta Wii U-kontrollens laddningsstation?

wii_u_charging_dock_patent

Det råder ingen tvekan om att kontrollen till Wii U kommer att innehålla ett uppladdningsbart batteri. Därfor är det även säkert att säga att Nintendo kommer att se till att kontrollen går att ladda. Om vi har tur behöver det inte röra sig om en sladd: det kan i stället röra sig om en mycket spännande laddningsstation.

NeoGaf-användaren Aostia säger sig ha grävt fram en patentredovisning för kontrollens laddningsstation, som ska fungera som den som följer med Nintendo 3DS. Det låter rimligt, speciellt om du tittar på detta foto från förra årets E3. Kontrollen verkar ha två metallkontakter som skulle passa perfekt:

wii U controller e3 2011 Är detta Wii U kontrollens laddningsstation?

Personligen gillar jag att stället i princip blir som ett altare för kontrollen (mitt i vardagsrummet!). Säkrast blir nog att offra den lite frukostflingor innan du slår på nyheterna varje morgon, annars kan vi inte garantera vad som händer.

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

Kommentera