Är Game Boy Advance på väg till 3DS Virtual Console?

game boy advance

Bilden nedan kommer från en av Nintendo of Europes pressajter, där ni kan se att tre stycken Game Boy Advance-titlar lagts till. Skulle det kunna betyda att 3DS Virtual Console äntligen är på väg att officiellt få GBA som en kategori i sitt bibliotek?

Observera att det inte är säkert att detta är mer än ett misstag eller en slumpartad handling från Nintendo of Europe. Det skulle med andra ord kunna betyda ingenting. Men vem vet, ett nytt Nintendo Direct är ju planerat till på torsdag, kanske får vi en rolig utannonsering då?

Vi håller tummarna.

gba games 3ds vc Är Game Boy Advance på väg till 3DS Virtual Console?

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

4 kommentarer på "Är Game Boy Advance på väg till 3DS Virtual Console?"

 1. Peter 3 oktober, 2012 kl. 10:21 - Svara

  Jag tror det är tämligen säkert att det faktiskt kommer Game Boy Advancespel till 3DS.

  Vi ”Nintendo Ambassadors” har ju redan fått tio stycken Game Boy Advancespel så allting är ju redan förberett så att säga.

  Riktigt najs ifall det kommer. Jag har många GBA-spel som jag missat.

 2. Frezdaner 3 oktober, 2012 kl. 11:55 - Svara

  Hade ju varit helt otroligt trevligt om det hade varit så. Men då hoppas jag att det blir mer smidiga konverteringar än dom som man fick med i Ambassadör programmet till 3DS.

  Hade ju varit underbart att ha Golden sun 1 och 2 på min 3DS. Är väldigt sugen på att spela om dom igen:)

  • Julius Guldbog 3 oktober, 2012 kl. 14:23 - Svara

   Vi får hoppas, med tanke på att det finns så många spel även jag missade ser jag oerhört mycket fram emot en potentiell utannonsering av detta. Vi får hoppas på många smidigare konverteringar.

 3. Henzii 3 oktober, 2012 kl. 17:51 - Svara

  SNÄLLA GUD

Kommentera