Bergsala: ”Wii U säljer slut i Sverige på släppdagen”

wii u slutsåld

Bergsala AB, Nintendos äldsta exportkund och generalagenten för Nintendo i Sverige, har i en intervju med it24 berättat att Wii U garanterat säljer slut på lanseringsdagen. Företagets VD, Örjan Öberg, delade med sig av följande angående den svenska lanseringen:

”Vi vet redan nu att den kommer att sälja slut redan första dagen i Sverige. Det kommer inte finnas en konsol att uppbringa. Det är så klart kul att efterfrågan är så stor, men vi hade gärna haft fler konsoler att sälja.”

Är du sugen på ett Wii U är det dags att förhandsboka det om du vill försäkra dig om att kunna lägga vantarna på en konsol när spelmaskinen släpps i Sverige den 30 november.

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

3 kommentarer på "Bergsala: ”Wii U säljer slut i Sverige på släppdagen”"

  1. Gröngås 10 oktober, 2012 kl. 15:44 - Svara

    Tror faktiskt inte på det där riktigt, om de inte fått extremt få konsoler. Men jag är ju, som ni vet, väldigt skeptisk till hela iden bakom konsolen. ;)

    • Julius Guldbog 10 oktober, 2012 kl. 15:57 - Svara

      Jag är medveten om din inställning ;) Men har du vägarna förbi Gamex kan du ju faktiskt testa konsolen och se om det är något för dig ;)

Kommentera