Brain Age: Concentration Training släpps den 3 december!

demontraining

I Nordamerika…

Det senaste tillskottet i Brain Training-serien, spelet vi i väst kallat Demon Traininghar i skrivande stund varit ute i Japan i lite mer än en månad. På grund av dess oerhörda populäritet och med tanke på hur bra tidigare delar i serien har sålt utanför Japan var det bara en tidsfråga innan vi fick höra att Demon Training skulle lokaliseras i andra regioner.

Nintendo of America utannonserade via Twitter att:

”Dr Kawashima är tillbaka för att träna din hjärna! Brain Age: Concentration Training släpps till Nintendo #3DS den 3/12.”

I lagom tid för julhandeln, helt enkelt. I Japan var det en stor mängd människor som köpte detta via eShop i stället för i butik, något som är helt förståeligt då du uppmanas att spela spelet ca 5 minuter om dagen. Spelets mål är att via olika övningar förbättra din koncentration och ditt arbetsminne, vilket enligt dr Kawashima är mycket viktigt för att hålla hjärnan frisk.

Det skulle överraska om Nintendo inte släpper Brain Age: Concentration Training ”Brain Training”-skrud i Europa. Vi kommer att hålla utkik efter ett europeiskt släppdatum.

Men fram tills dess, ser du fram mot att träna din hjärna igen?

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

En kommentar på "Brain Age: Concentration Training släpps den 3 december!"

Kommentera