Bravely Default planeras inte för lansering i väst (ännu)

bravely default flying fairy 3ds

Det nya 3DS-rollspelet Bravely Default: Flying Fairy verkar bli ett av mer intressanta släppen till konsolen i år, om du bor i Japan, det vill säga. Square Enix har inte utannonserat några lokaliseringsplaner för spelet, men i en intervju har dess producent, Tomoya Asano, gett oss en smula hopp om att spelet i framtiden ska släppas utanför Japan.

”Jag vet att vi inte planerar att släppa spelet i Amerika ännu, men tack för att du visar intresse för det. Fortsätt att prata om det på Facebook och Twitter, och håll utkik för ny information från oss!”

Säljer spelet väl i Japan ser jag ingen anledning för att inte det inte skulle släppas i Europa. Vi får hålla tummarna för att den ”nya informationen” kommer snabbare än vi väntar oss!

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

7 kommentarer på "Bravely Default planeras inte för lansering i väst (ännu)"

 1. DavidBluBB 9 oktober, 2012 kl. 11:57 - Svara

  Men va f*n :(

  Ser ut som en höjdpunkt till 3DS. Hoppas innerligt att det kommer hit..

  Eller så gör jag slag i mina planer i att lära mig Japanska :p

  • Julius Guldbog 9 oktober, 2012 kl. 17:26 - Svara

   Har funderat länge på att införskaffa ett japanskt 3DS bara för att kunna spela vissa spel tidigare. Bravely Default kan vara det som får mig att importera, faktiskt.

 2. Max 9 oktober, 2012 kl. 14:41 - Svara

  har det med namnet att göra måntro?

  • Julius Guldbog 9 oktober, 2012 kl. 17:24 - Svara

   Namnet är bra konstigt, men det skulle inte förvåna om det stannar kvar i en potentiell översättning…

 3. Yohan Blomquist 9 oktober, 2012 kl. 17:26 - Svara

  Men v_fan. Fast det är klart den typen av spel brukar väl inte sälja så bra här som de japanska utvecklarna hade önskat. Här spelas det i stället CoD. Sorgligt.

  ;)

  • Julius Guldbog 9 oktober, 2012 kl. 18:19 - Svara

   Det skulle säkert kunna bli så. Men rollspel, speciellt japanska sådana, känns som att de har fått ett uppsving på sistone. Dessutom verkar detta vara riktigt bra.

Kommentera