Camelot sugna på att göra uppföljare till Donkey Kong 64

donkey_kong_64

Camelot, företaget som tidigare jobbat med en hel del Mario-spel som Mario Tennis Open, har nyligen visat intresse för att fortsätta jobba med fler Nintendo-serier. I en intervju har företagets VD Hiroyuki Takahashi sagt att han är ett stort fan av Nintendo 64-spelet Donkey Kong 64 och att han ”skulle älska att få göra en uppföljare till det”.

Det senaste spelet i serien, Donkey Kong Country Returns, utvecklades av Retro Studios och hyllades när det släpptes för snart två år sedan. En uppföljare till apans första äventyr i tre dimensioner hade inte varit fel, frågan är bara om Camelot vore rätt utvecklare för jobbet.

Tror ni att Camelot skulle klara av att göra ett bra Donkey Kong?

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

2 kommentarer på "Camelot sugna på att göra uppföljare till Donkey Kong 64"

  1. Jonas 6 juli, 2012 kl. 12:51 - Svara

    Jag skulle hellre se att Retro gör det.

    • Julius Guldbog 6 juli, 2012 kl. 15:40 - Svara

      Kan inte annat än att hålla med. Camelot i all ära, men efter Mario Tennis Open är jag tveksam till om de borde ha hand om väldigt stora spel. Jag gillar Open, men det saknar det där lilla extra och jag tror att en Camelot-utvecklad uppföljare till DK64 tyvärr skulle lida av samma sak.

Kommentera