Capcom är sugna på en uppföljare till Zack & Wiki

Zack-and-wiki

Producenten av Wii-spelet Zack & Wiki: Quest for Barbaro’s Treasure, Hironobu Takeshita, har i en intervju med Nintendo Power sagt att han är riktigt sugen på att göra en uppföljare till det kritikerrosade spelet.

Här är citatet i sin helhet:

”Jag har ett stort intresse av att göra en uppföljare. Det är ett av många projekt som jag vill återvända till. Till Nintendo 3DS hade det varit roligt om folk kunde spela och lösa pussel tillsammans.”

Detta är inte första gången som han pratat om att göra en uppföljare, senast var för över två år sedan… Vi får ändå hålla humöret uppe och hoppas att det inte är långt kvar tills vi får se vår käre pirat och apa igen.

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

2 kommentarer på "Capcom är sugna på en uppföljare till Zack & Wiki"

  1. Daniel 24 april, 2012 kl. 16:27 - Svara

    Hoppas verkligen på en uppföljare! =)

    • Julius Guldbog 25 april, 2012 kl. 21:04 - Svara

      Det hade varit ren och skär lycka om de bestämde sig för att göra det! Hoppas på en uppföljare till Little King’s Story också, när vi ända snackar uppföljare :)

Kommentera