CDON säljer ut Zelda: Skyward Sword för 199 kr!

Zelda skyward sword

Detta är INTE en annons, jag vill bara säga det direkt. NintendoBloggen får alltså inte betalt på något sätt för att skriva om detta och dessutom skulle vi aldrig smyga in annonser i våra vanliga nyheter eller i några andra publikationer heller för den delen.

Vi kunde dock inte undvika att skriva om ett erbjudande som vi av ren slump råkade se hos CDON tidigare i dag. Enbart för i dag den 13 december sänker de priset från 349 kr till 199 kr på fjolårets kanske bästa spel oavsett kategori, The Legend of Zelda: Skyward SwordHar du av någon anledning inte spelat detta fantastiska äventyr eller är på jakt efter en bra och billig julklapp till någon kan denna deal kanske vara något för dig.

Observera att spelet är till Wii och kräver Wii Motion Plus eller en Wii Remote Plus för att kunna spelas. Erbjudandet går ut kl. 23:59. Klicka här för att komma till produktsidan.

Skriv in ”christmas” i fältet för rabattkoder för att få spelet för 178 kr inkl. frakt. Tipstack till Mattias Pizarro.

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

3 kommentarer på "CDON säljer ut Zelda: Skyward Sword för 199 kr!"

  1. ConraDargo 13 december, 2012 kl. 20:58 - Svara

    Ett jättetack till er för det här tipset och ett extra tack till Mattias för rabattkoden! Det här får bli en julklapp till mig själv nu när jag sitter och funderar på vad jag ska spela igenom härnäst fram tills Ni no Kuni släpps i västvärlden om drygt en månad :)

    • Julius Guldbog 13 december, 2012 kl. 22:03 - Svara

      Har svårt att hitta ett bättre spel att spendera juletider med! Riktigt bra spel och hoppas du får många goa timmar med det!

Kommentera