Epic Mickey 2: The Power of Two kommer till Wii

epic_mickey_2

Producenten av Epic Mickey-serien, Warren Spector, har avtäckt Epic Mickey 2: The Power of Two och meddelat att det utvecklas till Wii, Xbox 360 och Playstation 3. Utöver att fixa de bekymmer det första Epic Mickey orsakade har de även lagt ner mer fokus på röstskådespel och musik, därför är det inte överraskande att höra att spelet ska vara en musikal.

”Jag är en riktig musikalnörd. Jag älskar co-op och nästa generations-grejer, men för mig, när en karaktär brister ut i sång, vilket sker regelbundet i detta spel, skapas ren magi.”

”Vi har haft ett team som arbetar på kameran sedan bokstavligen dagen vi avslutade det första spelet. De kommer att arbeta med den tills den dagen vi slutför det andra spelet. Vi har gjort över 1000 specifika ändringar i kameran. Målet är att du inte ska behöva röra de manuella kamerakontrollerna ens en gång för att spela igenom huvudberättelsen.”

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

Kommentera