Försöker Nintendo få tillbaka RARE och Banjo-Kazooie?

banjo-kazooie

Fram med saltet…

Ett anonymt tips har kommit in till hemsidan Zelda Informer om att Nintendo i detta nu är mitt upp i förhandlingarna med Microsoft för att köpa tillbaka Rare. Huvudsyftet med detta ska vara att få tillbaka rättigheterna till några välkända spelserier då Retro Studios tydligen är långt in i utvecklandet av ett nytt spel i Banjo-Kazooie-serien. Förhandlingarna mellan Nintendo och Microsoft ska därför ha pågått under lång tid.

Vad tror du om dessa rykten?

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

6 kommentarer på "Försöker Nintendo få tillbaka RARE och Banjo-Kazooie?"

 1. Joahn Kork 20 juli, 2012 kl. 12:27 - Svara

  Jag hoppas verkligen att detta är sant! Jag trodde att Nintendo inte ville köpa till baka dom på grund av att dom ligger på botten just nu… Men att dom vill ha tillbaks doms spelserier är bara underbart för Microsoft vill ändå inte att dom gör något med dom. Men alla ber dom att köpa tillbaka dom och om Retro Studios jobbar på det, har jag inget problem om att få ett av det bästa plattforms spelen!

  • Julius Guldbog 20 juli, 2012 kl. 13:24 - Svara

   Jag hoppas verkligen att det är sant, dock hade det varit konstigt om Retro redan börjat göra ett Banjo-Kazooie utan att ha rättigheterna till det. Dessutom hade varit fantastiskt om de även gjorde Conker’s Bad Fur Day 2, om det nu visar sig stämma :)

 2. Christoffer Heijerdahl 23 juli, 2012 kl. 11:59 - Svara

  Detta skulle göra hela mitt år om det var sant! Det hade varit förbannat roligt att möta Gruntilda igen! :P

 3. Julius Guldbog 23 juli, 2012 kl. 13:15 - Svara

  Ja, verkligen! Grunty har lämnat ett stort hål i många gamerhjärtan :’)

 4. Kenny 12 augusti, 2012 kl. 21:11 - Svara

  Är detta sant så kommer mitt hjärta åter vara helt! Nintendo och rare.. Tänk er ett nytt Battletoads spel :D :D :D

Kommentera