Bered dig på att ”överraskas” av Wii U:s ”jäkligt bra” släpptitlar

WII-U

Nintendo har varit sparsamma med information om vad för spel vi kommer kunna spela när Wii U släpps senare i år. Chefredaktören för Gametrailers.com, Shane Satterfield, har trots den undangömda informationen berättat att vi inte behöver oroa oss; lanseringstitlarna kommer både att ”överraska” och vara ”jäkligt bra”.

Här är citatet i sin helhet:

”En sak jag kan säga utan att skapa bekymmer är att Wii U:s lanseringstitlar kommer att överraska en del människor. De kommer att vara jäkligt bra.”

Det verkar som att Satterfield har fått ta del av hemliga uppgifter då han är högt uppsatt och har kontakter hos stora spelutvecklare. Personligen hoppas jag att Nintendo kommer att leverera, vilket är högst troligt då de inte vill göra om samma misstag de gjorde med 3DS och dess spelfattiga lansering.

Vad för spel vill du se på lanseringsdagen?

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

Kommentera