Friend Codes officiellt borta i och med Wii U!

reggie_friendcodes_wii_u

I en intervju med Destructoid har Nintendo of America bekräftat att de irriterande vänkoderna (som måste bytas mellan spelare för att kunna bli ”vänner” på Wii och 3DS) är något som kommer att försvinna helt i och med lanseringen av Wii U. Nintendo bekräftade att koderna ska ersättas av ett mer användarvänligt system med individuella användarnamn. Detta namn fungerar även som ditt ID till Nintendo Network, något som Iwata meddelade i går.

Känns det inte skönt att ha fått inte bara en, utan två officiella bekräftelser på detta under endast två dagar? Nu är det som för många personer var den mest smärtsamma delen med Nintendos onlineservice 100% borta. Hör du till dem som springer ut på gatan och firar, eller kommer du att sakna de tolvsiffriga vänkoderna?

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

3 kommentarer på "Friend Codes officiellt borta i och med Wii U!"

  1. Playan 8 november, 2012 kl. 18:17 - Svara

    Förbannat skönt att höra. Hatar dom.

  2. Martin 10 november, 2012 kl. 11:22 - Svara

    Skönt att höra att man inte behöver hålla reda på massa siffror!

Kommentera