GameStop tar bort PlayStation 2 för att få plats med Wii U

2182237-gamestop2-600x300

GameStops vice VD, Mike Dzura, har till till nätpublikationen The Verge sagt att Sony PlayStation 2 är planerad att tas bort ur sortimentet hos ett stort antal affärer för att göra plats åt Wii U när konsolen lanseras senare i år. Visar det sig att spel till PlayStation 2 fortfarande säljer väl kommer GameStop att fortsätta sälja det i framtiden.

PlayStation 2 är i år en 12 år gammal konsol, så det känns inte som att någon skulle få panik om den slutade säljas på fler ställen än i GameStop-butiker. Men vad tycker du, är det bra att PlayStation 2 försvinner för att göra utrymme för Wii U?

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

3 kommentarer på "GameStop tar bort PlayStation 2 för att få plats med Wii U"

 1. Kenny 5 september, 2012 kl. 11:57 - Svara

  Låt e-handeln sköta det gamla. :)

 2. Jimmy 13 september, 2012 kl. 18:28 - Svara

  Jag älskar att titta bland ps2 spelen för att hitta något intressant. Men folk byter inte in ps2 spel på samma nivå som innan. Har man ett bra spel så säljer man den via internet och är det ett spel som inte någon vill ha eller som är sönder så är det lättare att ge de till en spelaffär (för en tjuga…). Så det är nog inte värt att investera i det längre.

  • Julius Guldbog 13 september, 2012 kl. 20:56 - Svara

   Håller helt och hållet med dig, Jimmy. Det finns en härlig charm med att titta i hyllorna då man aldrig vet vad man kan hitta. De har ju inga Gamecube-spel eller vanliga Xbox-spel kvar heller. Det är beundransvärt att PS2 lyckats hålla i sig så.

Kommentera