Gearbox: ”GamePad är den bästa kontrollen Nintendo skapat”

Wii_U_GamePad_E3_2012-1

Gearbox Softwares VD Randy Pitchford har nyligen berömt Nintendo för Wii U och dess unika GamePad. Enligt Pitchford är GamePad Nintendos bästa handkontroll någonsin.

”Detta är den bästa kontrollen Nintendo någonsin har gett oss för att spela hardcorespel. Saker som SmartGlass [till Xbox 360] och Vita [sammankopplat till PS3] uppskattar värdet i vad Nintendo har gjort men de gör det inte med inlevelse. På grund av Nintendos storsatsning finns det saker som inte kan fungera lika bra på SmartGlass och PS3 ihop med Vita.”

Wii U har som fördel att pekskärmen är integrerad i GamePad, men kan det göra den till företagets absolut bästa handkontroll? Vilken av alla Nintendos kontroller är din favorit?

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

2 kommentarer på "Gearbox: ”GamePad är den bästa kontrollen Nintendo skapat”"

  1. oljig_pingvin 31 oktober, 2012 kl. 13:21 - Svara

    Står fast vid att GC dosan är den bästa för spel. GamePad ser bra ut, men jag kan inte riktigt bestämma mig innan jag provat den.

    • Julius Guldbog 31 oktober, 2012 kl. 18:54 - Svara

      Ja, den är riktigt skön. Personligen tror jag att Wii U kan ha en kontroll som är bättre än GC. Men det får vi se när den släpps.

Kommentera