Gearbox: ”Wii U erbjuder så mycket mer än andra konsoler”

aliens_colonial_marines_wii_u

Gearbox VD, Randy Pitchford, har läckt lite detaljer om Wii U-upplagan av Aliens: Colonial Marines. Han säger att Wii U-versionen har mycket mer att erbjuda än andra plattformar och att ingen annan konsol kan erbjuda en likvärdig upplevelse.

”Wii U-versionen har så mycket mer att erbjuda… ingen annan plattform kan göra det Wii U kan. Älskar du Xbox 360-spel är du inte van vid det nya gränssnittet. Men när du väl vant dig ser du möjligheterna; det finns så mycket som helt enkelt inte är möjligt utan kontrollen.”

”Jag vill inte avslöja vad vi funderar på att göra eller berätta om saker vi redan har genomfört, men kontrollen skapar många häftiga möjligheter vilket kommer att göra spelet till en unik och engagerande upplevelse på Wii U. Det dröjer nog inte så länge innan Nintendo öpnnar upp sig om om plattformen och dess framtidsplaner. När det händer kommer vi att stå där vid dem och berätta om hur Aliens drar nytta av konsolens funktioner.”

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

Kommentera