Gears of War-skaparen älskar Nintendo, vill jobba med Wii U

gears of war

Mannen bakom muskelknippet Gears of War, Cliff Blezinski, har via Reddit sagt att han är intresserad av att jobba med Wii U och att han håller ett öga på konsolen inför framtiden.

Efter att ha uppfostrats med allt som har med Nintendo att göra kommer jag alltid att älska dem och jag håller ett öga på Wii U. Det känns som att Nintendo kan ha förlorat lite av sin kärnpublik med Wii, om jag ska vara ärlig, och jag tror att de själva har insett detta. De förstår även att vi i dag lever i en ”multiskärmskultur” och därav Wii U:s design. På PAX testade jag ZombiU och det verkar lovande (även om kontrollerna skulle behöva lite kärlek!). Så vi får vänta och se.

Blezinski har tidigare talat gott om Wii U. Bland annat imponerades han av möjligheten att kunna ta med GamePad till toaletten och fortsätta spela. Vi får hoppas att han utvecklar ett spel till konsolen om en inte alltför lång tid.

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

2 kommentarer på "Gears of War-skaparen älskar Nintendo, vill jobba med Wii U"

 1. Kenny 19 september, 2012 kl. 14:33 - Svara

  Hoppas man får en remake av gears of war 1,2 & 3 åtminstone :D

  • DavidBluBB 20 september, 2012 kl. 07:31 - Svara

   Det skulle sitta fint det! :D

   Och en remake av Age of Wonders till eShopen på WiiU? :o

Kommentera