Guiden till Nintendos E3 2012 – Datum, tider och info

nintendo_e3_2012_HYPE

E3 2012 är direkt runt hörnet och fans från hela jordklotet kan se fram emot att få de senaste Nintendo-nyheterna vart de än befinner sig, bokstavligen. Nintendo kommer att använda en blandning av online-streamning, TV-sändningar och sociala nätverk för att stadigt pumpa ut alla stora utannonseringar.

Nintendo kommer den 5 juni kl. 18:00 svensk tid att sända sin presskonferens på e3.nintendo.com, på Facebook och TV-kanalerna Spike TV och MTV2 (endast i USA). Det kommer även att finnas massa trailers och intervjuer på Nintendos YouTube-kanaler. NintendoBloggen kommer så klart att ge dig kommentarer och alla nyheter och videor i realtid. Häng då här för att få alla uppdateringar du kan tänkas behöva.

Det roliga tar inte slut efter Nintendos presskonferens. Ett tiotal timmar efter konferensens slut kommer vi att få se en intervju med hårdvaruproducenten av Wii U, Katsuya Eguchi, där han ska berätta om utvecklingen av konsolen. Intervjun sänds den 6 juni kl. 08:30 i Sverige. Dagen efter, den 7 juni kl. 03:00 svensk tid, kommer Nintendo även att sända en mjukvaruvisning, troligen en guidad visning av Nintendos bås på mässgolvet.

”Vi vill inte att någon ska missa energin och spänningen på årets E3-mässa. Genom att erbjuda olika sätt att att följa alla Nintendo-nyheter siktar vi på att få alla fans runt om i världen att känna sig som om de vore där med oss under tillställningen.”

- Pressmeddelande från Nintendo of America

Bara två veckor kvar nu, tagga!

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

3 kommentarer på "Guiden till Nintendos E3 2012 – Datum, tider och info"

  1. Christoffer Heijerdahl 23 maj, 2012 kl. 22:12 - Svara

    Fantastiskt va taggad man är nu! =)

    • Julius Guldbog 24 maj, 2012 kl. 10:31 - Svara

      Ja, verkligen! Det kommer att gå hur snabbt som helst ska du se!

Kommentera