I och med Pokémon X och Y finns det över 700 Pokémon!

pokémon-x-y-logo-3ds-nintendo

Under gårdagens Pokémon Direct utannonserade Nintendo två helt nya Pokémonspel till Nintendo 3DS. Spelen, som heter Pokémon X och Pokémon Y, släpps över hela världen nu i oktober. I en intervju har spelens producent, Tsunekazu Ishihara, avslöjat ny och spännande information om spelen. Nedan kan du läsa mer om det.

  • Spelen innehåller många nya Pokémon som tillsammans med de äldre Pokémonvarelserna höjer antalet från 649 till över 700 stycken.
  • Med den innovativa funktionen ”Real Play” och nya kommunikationsmöjligheter kommer tränare kunna spela tillsammans med andra tränare runt om i hela världen och även när de inte är anslutna till Internet känna sig som en del av en stor värld.
  • Banden mellan Pokémon och tränare och en Pokémons färdigheter blir starkare på grund av den nya stridsstrukturen.
  • Spelen utnyttjar 3DS-hårdvaran till sitt yttersta. Alla lär älska spelens grafik och musik.

Över 700 Pokémon? Det är helt otroligt om du frågar mig! Hur många nya tror du att det kommer? Personligen hoppas jag att det inte blir så många fler än 50 då jag tror att de som redan finns kan göras så mycket mer med. Den femte generationen är min personliga favorit hittills och även om mycket gjordes med de nya monstren tror jag att fokus bör läggas på nya funktioner och berättartekniker i stället för hundratals nya Pokémon.

Det är vad jag tycker! Hur ser du på saken?

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

Kommentera