Inget släppdatum och pris för Wii U på E3

satoru_iwata_wii_U

Överraskad?

Nintendo kommer att inte att avslöja släppdatumet för Wii U på E3 i juni, inte heller kommer vi få reda på vilken prislapp de slänger på konsolen. Under en aktiesparträff berättade Nintendos VD Satoru Iwata att de i stället kommer att fokusera på konsolens slutgiltiga format och vilka spel som kommer att lanseras med den.

Precis som vi har gjort med tidigare plattformar med en lansering i slutet av årets försäljningssäsong kommer vi att tillkännage lanseringsdatum och priser för varje region någon gång efter E3.

Förvänta er med andra ord inte att Reggie eller Iwata ska hålla upp konsolen på E3 och berätta när och var ni kan köpa den. 3DS europeiska släppdatum utannonserades två månader innan lanseringen, så vi har troligen ytterligare några månaders spänd väntan framför oss innan vi vet när i kan lägga vantarna på Wii U.

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

Kommentera