Innehåller inte Wii U alla funktioner vid lanseringen?

wii u nfc rabbid

Dags för ett nytt och hett rykte, denna gång handlar det om Wii U och detaljer kring dess lansering. Ryktet föreslår att konsumenter som köper Wii U efter dess släpp i november inte ska kunna njuta av många av maskinens nyheter, exempel på funktioner som inte ska finnas direkt vid lanseringen är Miiverse och närfältskommunikation (NFC). Källan påstår att detta är för att Nintendo planerar att låsa upp nya funktioner efterhand, för att kunna erbjuda något vassare än vad deras konkurrenter än kan tänkas komma med i framtiden. Ett annat exempel på något som lär dröja är stödet för spel med två GamePads samtidigt.

Detta bör endast ses som ett rykte, men eftersom Nintendo knappt har visat hur konsolen fungerar utanför själva spelen hade det inte förvånat om det dröjer ett tag innan de som köper konsolen kan få chansen att få testa mycket av det nya.

Förstörs din Wii U-lansering om inte Miiverse är en del av den?

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

Kommentera