Katsuhiro Harada pratar Tekken och Wii U

Tekken-Tag-Tournament-2

I en intervju har Tekken-producenten Katsuhiro Harada pratat om Tekken Tag Tournament 2  till Wii U och hur det kommer att skilja sig från versionerna till Xbox 360 och Playstation 3. Enligt Harada kommer det att ha uppenbara skillnader på grund av Wii U GamePad då den erbjuder ett helt nytt gränssnitt. Spelmekaniken kommer att vara densamma i alla versioner, men den till Wii U kommer att innehålla vissa ”Nintendo-lika” lockvaror.

”På grund av kontrollen kommer det uppenbarligen att finnas några funktioner som är mer praktiska eftersom du kan styra dem direkt från pekskärmen. Vi visade en del unika funktioner på E3, som när en svamp faller ner och Heihachi äter den och växer. Det är klart att Nintendo-fans som hör och ser det fullständigt exploderar i spänning.”

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

Kommentera