Keiji Inafune är intresserad utav Wii U

keiji-inafune

Mega Mans fader, Keiji Inafune, vill mer än gärna utveckla något nytt till Wii U om han får chansen. Även fast han än så länge inte har testat konsolen har han en stark övertygelse om att Wii U kommer att göra ett stort intryck.

”Jag kan inte säga så mycket eftersom jag inte har testat konsolen än, men när Nintendo kommer med en ny produkt är den alltid bra. Så jag är säker på att den kommer att vara imponerande. Får jag tillfälle vill jag alltid testa att skapa något för en ny plattform, därför ser jag fram emot att få den chansen.”

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

Kommentera