Kommer Mother 3 äntligen till Amerika och Europa?

mother 3

I en konversation mellan Stephen Totilo och Satoru Iwata har Nintendos VD gett en smula hopp om att Mother 3 skulle kunna komma att lanseras utanför Japan. Här är vad som sades:

 Totilo: ”Några av mina skribenter skulle vilja spela ett nytt Advance Wars och hade någon dag velat spela Mother 3 i Amerika… [Iwata antecknar något] När jag frågar Reggie om Mother 3 säger han alltid att jag ska fråga Iwata i stället.”

Iwata [på engelska]: ”Bara häromdagen, innan jag lämnade Japan, träffade jag herr Itoi, som är Earthbound-seriens skapare [skratt].”

Totilo: ”Åh, jag vet. Kommer vi någonsin att få det?”

Iwata: ”Och, ja, utan mening halkade vi in på ämnet och diskuterade att det finns många anhängare av Mother-serien i västerländska länder [skratt].

Totilo: Så, någon gång? Någon gång? [Jag ställer mig upp och skakar hans hand]

Iwata: “[skratt] Tack. Det var roligt att se dig!”

Vad tror du? Har Iwata gett den första riktiga ledtråden, eller var det bara ett snabbt svar för att undvika ett känsligt ämne? Lämna en kommentar och berätta vad du tror!

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

2 kommentarer på "Kommer Mother 3 äntligen till Amerika och Europa?"

 1. Carl-Johan 20 augusti, 2012 kl. 14:44 - Svara

  Hngn. Nästintill elak rubrik det här. Mitt stackars hjärta tål inte vilka krossade förhoppningar som helst.

  I ärlighetens namn rekommenderar jag alla att piratkopiera detta spelet. Det är för bra för att inte spelas och Nintendo har visat gång på gång att de inte vill ha våra pengar. Översättningspatchen är faktiskt helt fantastiskt bra.

  • Julius Guldbog 20 augusti, 2012 kl. 15:20 - Svara

   Inte meningen att orsaka dig ett krossat hjärta, men jag tycker att rubriken gör artikelns innehåll rättvisa ;)

   NintendoBloggen har en nolltolerans mot spridning utav upphovsrättsskyddat material eller uppmuntran till piratkopiering. Vad jag förstår har de gjort ett fantastiskt jobb med översättningen, men piratkopiering är av lag förbjudet och därför inget jag rekommenderar. Din kommentar får stanna kvar, men upprepas det måste de tyvärr raderas.

   Läs mer om ämnet i vår webbpolicy:
   http://nintendobloggen.se/webbpolicy/

Kommentera