Kommer The Legend of Zelda till Wii U under 2014?

Zelda Wii U Demo

Ett tips har kommit in till hemsidan Wii U Daily som menar att källan gett dem ny information angående nästa outannonserade spel i The Legend of Zelda-serien till Wii U. Spelet ska tydligen släppas till Wii U någon gång under 2014.

Detta verkar väldigt osannolikt, men Wii U Daily hävdar att källan levererat tidigare. Personligen är jag bombsäker på att Wii U någon gång kommer att få ett Zelda-spel. Däremot känns det konstigt att så känsliga detaljer bara skulle läcka ut hur som helst.

Men vad tror du, tror du att vi får det första Zelda-spelet i HD under 2014?

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

6 kommentarer på "Kommer The Legend of Zelda till Wii U under 2014?"

 1. Arthedain 5 september, 2012 kl. 11:51 - Svara

  Högst osannolikt. Först ska nya Zelda till 3DS komma ut, och det tror jag inte dom kommit långt med. Tror heller inte Nintendo har två olika team som jobbar på Zelda.

 2. Julius Guldbog 5 september, 2012 kl. 14:24 - Svara

  Tror att Nintendo inte kommer släppa nästa stationära Zelda så snart efter Skyward Sword. 3DS-versionen kommer nog först. Dock tror jag att de har två team som jobbar på Zelda, det har de haft förut.

  Om inte två team inom företaget har Nintendo alltid Grezzo som jobbat med flera Zelda-spel innan.

 3. Markus Mattila 5 september, 2012 kl. 16:15 - Svara

  Fast 4 år är väl ändå en ganska lång utvecklingsperiod, sen står det dessutom att
  det är det största utvecklingsteamet Nintendo någonsin har haft så bör väl 4 år vara ganska realistiskt.

  Eller är jag helt ute och cyklar?

  • Julius Guldbog 5 september, 2012 kl. 16:33 - Svara

   Ja, absolut. Men det är bara tre år om det lanseras hösten/vintern 2014. För Skyward Sword tog det nästan sex år, om jag minns rätt. Ett nytt Zelda till Wii U skulle kunna komma, men jag förstår fortfarande inte varför Wii U Daily skulle ha så bra kontakter som är villiga att riskera sina jobb för att rapportera all den här känsliga informationen.

 4. Sebastian Lundh 9 september, 2012 kl. 21:10 - Svara

  Alltså, Nintendo kommer nog att behöva något stort spel, med många karaktärer, stora världar och äventyr (som i ”adventure”), för att optimalt kunna konkurrera med Sony och Playstation. Jag skulle inte bli förvånad om de satsade extra mycket på Zelda för att få det så stort.

  • Julius Guldbog 10 september, 2012 kl. 06:37 - Svara

   Känner ungefär likadant. Zelda kommer de nog att lägga mycket, mycket krut på för att fortsätta få serien att utvecklas. Även om detta inte är den mest pålitliga källan tycker jag personligen att det hade varit roligt om serien fortsatte att förnya sig själv som vi såg med Skyward Sword.

Kommentera