Läcker distributör Wii U:s pris och lanseringsdatum?

wii_u_controller_makeover (kopia)

Från 249 USD den 11 november

Det amerikanska företaget Video Product Distributors har lagt upp ny information angående när Wii U kommer att finnas i lager hos olika återförsäljare. Om du inte visste är VPD ett distributionsbolag med kunder som Amazon, Blockbuster och Overstock. De listar tre olika Wii U-paket som enligt dem lanseras den 11 november i Nordamerika.

Wii U-paketen kommer i tre varianter:

 • WIIU SYSTEM – GM – 11/11/12 $249.99
 • WIIU SYSTEM W/ – GM – 11/11/12 $299.99
 • WIIU SYSTEM 349 W/ – GM – 11/11/12 $349.99

De två dyrare är antagligen större paket som utöver konsolen och dess tillbehör kommer med något extra. Det skulle inte förvåna om de dyrare paketen innehåller extra spel och/eller kontroller. För att kunna se informationen själv måste du logga in på hemsidan, men som tur är har en YouTube-användare filmat och lagt upp sidan åt oss:

Vad tror du, är detta äkta?

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

2 kommentarer på "Läcker distributör Wii U:s pris och lanseringsdatum?"

 1. Tommy Håkansson 4 september, 2012 kl. 15:50 - Svara

  Datum och pris låter fullkomligt rimliga. Men GM? Game monitor?

  • Julius Guldbog 4 september, 2012 kl. 23:13 - Svara

   Ingen aning om vad det kan stå för, faktiskt. Kanske bara är en produktkod? Vi får se om videon ens är äkta först. Men av alla rykten så tycker jag att detta är det med mest ”bevis” för sig, om man kan kalla det för det.

Kommentera