Läs allt om tre nya attraktioner i Nintendo Land!

nintendo land zelda battle quest

Ny information har kommit angående de tre sista attraktionerna i Wii U-spelet Nintendo LandNedan kan du läsa allt om de sista minispelen som är Captain Falcon’s Twister Race, Octopus Dance och Yoshi’s Fruit Cart.

  • Captain Falcon’s Twister Race: I denna enspelarattraktion håller du den smala änden av Wii U GamePad upprätt med båda händerna för att styra ett snabbt, uppskruvbart fordon mot mållinjen.
  • Octopus Dance: Detta är en rytmbaserad enspelarattraktion som spelas med Wii U GamePad. Du måste omedelbart memorera hur en karaktär rör sig på skärmen och sedan återskapa samma ställningar med hjälp av styrspakarna eller gyrosensorn.
  • Yoshi’s Fruit Cart: I denna hjärnskrynklande enspelarattraktion blir du ombedd att vägleda Yoshis kundvagn mot målet samtidigt som du samlar frukt på vägen. Haken är att du kan se frukt på TV-skärmen men inte på GamePad, en spelmekanik som endast är möjlig med två skärmar.
Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

Kommentera