Lider Wii U GamePad av bildfördröjning?

Wii_U_GamePad_E3_2012-1

En av Wii U GamePads mest imponerande funktioner måste vara möjligheten att kunna spela spel direkt i kontrollen om någon skulle bestämma sig för att sno TV:n från dig. ShackNews har dock gjort en oroväckande upptäckt angående hur GamePad presterar under dessa förhållanden. De testade nyligen Mass Effect 3 och klagade på ”en liten” bildfördröjning.

”Jag föredrog att spela enbart på GamePad, eftersom det var mindre förvirrande än att spela tillsammans med TV:n. Dock verkade det som om det fanns en liten bildfördröjning. Svarstiden kändes en aning långsammare än när jag spelade på TV-apparaten – rimligt, med tanke på att GamePad tar emot ett trådlöst videoflöde.”

Det är värt att tillägga att Wii U inte är en färdig produkt ännu, därför bör alla förhandstittar tas med en nypa salt. Det kan hända att de helt enkelt spelade en tidig version av spelet där mycket utrymme finns för förbättringar. Skulle fördröjningen dock kvarstå kan konsolen möta svårigheter i framtiden eftersom det berövar den på en av dess mest attraktiva funktioner.

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

3 kommentarer på "Lider Wii U GamePad av bildfördröjning?"

  1. Sebastian Lundh 11 augusti, 2012 kl. 19:01 - Svara

    Ja, det är sannerligen oroväckande nyheter! Hoppas att det visar sig att det var ett gammalt dev-pack.

    • Julius Guldbog 12 augusti, 2012 kl. 22:48 - Svara

      Personligen tror jag inte att det är någon större fara, men vi får vänta och se tills fler och fler får testa funktionen och säga vad de tycker.

Kommentera