Lystring! Nästa Nintendo Direct sänds i morgon!

satoru_shibata

En ny upplaga av Nintendos regelbundna videokonferenser, Nintendo Direct, sänds via internet i morgon eftermiddag kl. 13:00 svensk tid.

I februari fick vi se en översatt version av Nintendo-chefen Satoru Iwatas presentation. Den här gången får vi en unik sändning med Nintendos of Europes VD Satoru Shibata som värd.

Räkna med uppdateringar om kommande 3DS-titlar som Mario Tennis Open, Fire Emblem: Awakening och kanske – bara kanske – Paper Mario, Animal Crossing och Professor Layton 5. Vi kan alltid hoppas på det.

Det sänds en japansk Nintendo Direct i natt kl. 05:00 svensk tid, vilket borde ge oss en ledtråd till vad som väntar oss i morgon eftermiddag.

Klicka här för den europeiska sändningen och här för att komma till den japanska.

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

4 kommentarer på "Lystring! Nästa Nintendo Direct sänds i morgon!"

  1. Daniel 20 april, 2012 kl. 11:15 - Svara

    Spännande! =D
    Kul att vi får en egen sändning också!

    • Julius Guldbog 20 april, 2012 kl. 13:03 - Svara

      Verkligen spännande! Det hade varit hur roligt som helst att få höra mer om Animal Crossing eller Paper Mario! Vad längtar du efter mest?

Kommentera