Masuda vill se Pokémon på Wii U, men inte i formen av Snap

junichi masuda

I en intervju har Junichi Masuda sagt följande angående ett Pokémon Snap till Wii U:

”Att fotografera var inte lika vanligt på den tiden. Nu har alla en kamera och kan ta foton när de vill. Därför skulle det inte vara intressant att släppa ett spel som gjorde samma sak i dag. Men det kanske finns någon ny idé i stället.”

I samma intervju har han kommenterat möjligheten att vi i stället skulle få ett nytt och storslaget Pokémon-äventyr till Wii U i stil med Pokémon Black/White Version 2.

”Det hade varit väldigt häftigt om det gick att spela [Pokémon] Black 2 och [Pokémon] White 2 på Wii U [mystiskt skratt].”

Pokémon kommer garanterat att komma till Wii U någon gång i framtiden, och ett stort, fullskaligt Pokémon-rollspel hade inte gjort mig besviken.

Vad förutspår du för Pokémons framtid på Wii U?

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

2 kommentarer på "Masuda vill se Pokémon på Wii U, men inte i formen av Snap"

  1. J-Gone 18 september, 2012 kl. 21:18 - Svara

    Äntligen, något man kan längta efter!
    Hoppas det blir ett 3D Pokemon spel i stil med Bakugan typ. Och matcherna kan vara typ som PBR :P

    • Julius Guldbog 19 september, 2012 kl. 14:13 - Svara

      Låter väldigt häftigt, det du beskrev! Pokémon behöver ett riktigt bra stationärt spel och jag hoppas verkligen att det inte är alltför långt borta :)

Kommentera