Mighty Switch Force HD kommer till Wii U eShop!

mighty_switch_force_HD_wii_U

I det senaste numret av Nintendo Power har Wayforward Technologies meddelat att de håller på att utveckla en nytt spel i Mighty Switch Force-serien till Wii U:s eShop. Mighty Switch Force HD, som spelet ska heta, planeras att släppas som en lanseringstitel till konsolen och kommer (exklusive den uppdaterade grafiken) att inkludera många nya element. Utöver potentiellt nya banor kommer all typ av DLC som finns till 3DS-versionen att följa med vid köpet och spelet utnyttjar även GamePad genom att till exempel visa Hooligan Tracker på kontrollens skärm.

Utöver Mighty Switch Force HD pratar Wayforward Technologies även om att de har nya spel på gång till både Wii U och Nintendo 3DS. Vilka de är kommer framtiden att utvisa, men efter Mighty Switch Force till 3DS har de höga förväntningar på sig från min sida.

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

En kommentar på "Mighty Switch Force HD kommer till Wii U eShop!"

Kommentera