Missa inte Pokémon Direct i dag kl. 12:00!

pokémon-direct-rainbow-3ds-wii-u

Uppdatering: Konferensen är nu över. För vad som utannonserades kan du klicka här eller se presentationen ovan.

I går rapporterade vi att en stor, världsomspännande utannonsering gällande Pokémon kommer att ske i dag den 8 december. Bergsala AB har i ett pressmeddelande berättat att avtäckningen ska inträffa i en specialversion av Nintendo Direct. Sändningen, som passande nog heter Pokémon Directgår av stapeln i dag kl. 12:00 svensk tid.

Du kan se sändningen genom att följa den här länken när det väl är dags.

De senaste ryktet menar att Nintendo kommer att utannonsera ett nytt Pokémon-RPG till Nintendo 3DS vid namn Pokémon Rainbow och en tillhörande applikation till Wii U. Pokémon Rainbow ska enligt källan omfatta länder och Pokémonvarelser från generation ett till fyra och ha enorma förändringar i grafik, spelmekanik och mycket mer. Informationen kommer från en källa som tidigare påstås ha läckt trovärdiga detaljer om nya Pokémon-spel.

Vad det än är kan vi förvänta oss något riktigt stort. Till och med en av männen bakom Pokémon-spelen, Junichi Masuda, twittrade detta i natt:

Skärmavbild 2013 01 08 kl. 00.12.31 Missa inte Pokémon Direct i dag kl. 12:00!

Och med det lämnar jag över spekuleringen till er. Vad vill ni se för något?

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

Kommentera