New Super Mario Bros. 2 kan ta nästan en timme att ladda ner!

new-super-mario-bros-2-3ds-title-screen

Det har varit mycket fokus det senaste på Nintendos ingång i den digitala spelmarknaden där New Super Mario Bros. 2 blir den första västerländska fullpristiteln att kunna köpas både fysiskt i affär och digitalt via Nintendo eShop. Siliconera testade att ladda ner Mario-brödernas senaste och under deras förutsättningar tog det hela 46 minuter (!) att ladda ner spelfilen på 340 MB till ett nordamerikanskt Nintendo 3DS, vilket är väldigt lång tid för så lite data.

För IGN, däremot, tog det endast tog 13 minuter att ladda ner samma spel från eShop, vilket är klart godkänt i de flestas ögon. Det får en att undra vad för Internethastighet Siliconera egentligen använde vid nedladdningen, vi kan bara anta att den var långsammare än IGN:s. Det är nog säkert att anta att nedladdningstiden endast beror på internethastighet.

Hur kommer du att köpa New Super Mario Bros. 2?

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

Kommentera