New Super Mario Bros. U har utvecklats under tre års tid!

new super mario bros u wii u

I en ny Iwata Asks om New Super Mario Bros. U har Masataka Takemoto från Nintendo EAD nyss avslöjat att det tog tre år att utveckla spelet till Wii U. Utvecklingen ska ha pågått sedan de slutade arbeta på New Super Mario Bros. Wii år 2009.

De avslöjar även att spelet har ett läge som heter Challenge Mode. Första gången Nintendo of America testade spelet fanns det banor de inte klarade, så de kontaktade Nintendo i Japan i tro om att spelet var feldesignat, något det visade sig inte vara. America var helt enkelt inte tillräckligt duktiga, så Japan skickade tillbaka en film där de visade vart skåpet ska stå.

Filmen (två spelare = GamePad + Wii Remote) kan du se nedan.

Vill du lära dig mer om New Super Mario Bros. U rekommenderar jag verkligen att läsa hela intervjun som tar upp många intressanta detaljer. Läs intervjun genom att klicka här.

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

2 kommentarer på "New Super Mario Bros. U har utvecklats under tre års tid!"

Kommentera