Nintendo att avslöja nya detaljer om Wii U i september

Wii U svart

Får vi äntligen pris och släppdatum?

Nintendo har tagit god tid på sig för att avtäcka ytterligare information angående Wii U. Det verkar dock som att de nu äntligen är redo att öppna upp sig och slänga alla dessa mumsiga detaljer rakt i våra varmt mottagande ansikten.

I natt utannonserade Nintendo att de kommer att hålla ett pressevenemang i New York den 13 september. Konferensen kommer att hållas av ingen mindre än Reggie Fils-Aime, Nintendo of Americas VD. Utvalda mottagare har fått en inbjudan som lovar att eventet ska lära dem ”mer om Wii U och hur det kommer att förändra framtiden för spel och underhållning”.

Om detta låter bekant för dig är det inte så konstigt. I januari förra året hölls ett liknande pressevent i New York som handlade om 3DS. Under konferensen avtäckte Reggie både pris och lanseringsdatum för konsolen. Wii U-konferensen kommer att hållas några dagar innan Tokyo Game Show, så det hade inte förvånat om Nintendo kommer att hålla liknande Wii U-evenemang i Europa och Japan ungefär samtidigt, det har de nämligen gjort förut.

Wii U är nu precis runt hörnet. Vad vill du veta?

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

10 kommentarer på "Nintendo att avslöja nya detaljer om Wii U i september"

 1. Kenny 22 augusti, 2012 kl. 13:14 - Svara

  Frågorna är många men jag antar att man får svar på allt i september! Wii U kommer vara det bästa som hänt Nintendo på länge!

  • Julius Guldbog 22 augusti, 2012 kl. 14:16 - Svara

   Hade jag fått en krona för varje fråga jag har hade jag nog inte blivit rik, men jag hade ändå fått ca 80 kr. Jag ser väldigt mycket fram mot september! Det ska bli så skönt att få alla detaljer serverade framför sig. Hur gränssnittet ser ut, dess nya funktioner och kanske, om vi har tur, något nytt intressant spel.

 2. Tommy Håkansson 22 augusti, 2012 kl. 16:35 - Svara

  Specs plz!

  • Julius Guldbog 23 augusti, 2012 kl. 11:50 - Svara

   Ska bli spännande att se om de pratar om det på konferensen, dock tror jag inte att de kommer avtäcka några siffror. De lär nog vänta så länge som möjligt.

 3. Pibb 22 augusti, 2012 kl. 22:13 - Svara

  Jag vill veta mer om dess OS och allt kring dess olika tjänster. Kamske något nytt spel från retro skulle passa att visas upp. Ska bli intressant hur som helst!

  • Julius Guldbog 23 augusti, 2012 kl. 11:47 - Svara

   Operativsystemet är något av det jag är mest intresserad av. Hoppas verkligen att det kommer att vara grymt! Har höga förväntningar.

Kommentera