Nintendo: ”Det finns så mycket vi inte har visat av Wii U”

miyamoto_håller_wii_u_gamepad

Nintendos brittiske chef, David Yarnton, har i en intervju pratat om hur det fortfarande finns en massa outannonserade Wii U-funktioner vi inte har någon aning om. Han pratar även om Miiverse och hur vi bara skrapat på ytan av Wii U:s fulla potential.

”Det finns så många funktioner vi faktiskt inte har visat ännu. Vi visade bara några saker på E3. Vi pratade lite om Miiverse men kom bara till att kunna kommunicera med dina vänner. Med en inbyggd kamera och skärm samt möjligheten att vara online, finns det en hel del områden vi ännu inte utforskat eller visat.”

Det känns som att Nintendo inte ville visa Wii U i sin helhet på E3, vilket säkert har en massa marknadsstrategiska fördelar. Dock är det synd att vi ska behöva vänta längre på att få se vad Wii U verkligen handlar om.

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

Kommentera