Nintendo Direct-sändningarna lockar hela EN MILJON tittare!

nintendo direct iwata

Nintendo har på ett möte med investerare avslöjat att de återkommande Nintendo Direct-konferenserna lockar till sig mellan 600 000 och en miljon tittare per gång. Enligt Nintendo kommer de på grund av dessa positiva resultat fortsätta med sändningarna i framtiden.

”När vi lanserade Nintendo Direct för ett år sedan visste vi inte hur många som skulle bry sig om att titta på det, men nu verkar det som att så många som 600 000 till en miljon människor tittar på våra Nintendo Direct-filmer på en vecka.”

”Varje gång vi gör en Nintendo Direct-sändning besöker fler människor Nintendo eShop för att ladda ner speldemos och 3D-videor. Det har blivit tydligt att det också leder till en ökad användning av maskinen och ännu högre försäljning av konsolen. Det övertygar oss att det är värt att göra regelbundna sändningar.”

Nintendo Direct har har för många blivit mer än endast en presskonferens då det har ett annorlunda underhållningsvärde än liknande presentationer. Att slippa åka halvvägs runt jordklotet för att få de senaste nyheterna direkt från Nintendo är också en fördel, speciellt för oss som rapporterar dem. Internet är en välsignelse.

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

Kommentera