Nintendo: ”Ingen Wii U-konferens för Europa”

satoru_shibata

Europa att lämnas utanför?

Digital Spy har från en talesperson för Nintendo fått höra att Nintendo i Europa inte planerar att hålla i en Wii U-konferens likt den som äger rum i New York den 13 september. Trots att de inte kommer att anordna ett stort evenemang kommer de att se till att så många personer som möjligt får testa konsolen innan den släpps senare i år.

”Vi planerar inte ett specifikt event för Europa likt det Nintendo of America gör. Vi kommer dock att se till att så många personer som möjligt i Europa får testa Wii U och känna på kontrollen med sina egna händer.”

Då Nintendo i Europa höll en liknande konferens i Amsterdam inför 3DS-lanseringen förvånar det att de inte kommer att göra samma för Wii U. Om detta är sant eller inte återstår att se, men räkna med att de på något sätt kommer att utannonsera lanseringsdetaljerna för Europa. Om inte via en presskonferens, vad tror ni om ett Nintendo Direct?

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

Kommentera