Nintendo Lands gömda flerspelarlägen i singelattraktionerna

Nintendo Land Balloon Trip Breeze Wii U

En gratulation till Nintendo Land är nog på plats, det är nog ingen överdrift i att säga att det just nu är bland de mest sålda Wii U-spelen i Europa (en anledning kan vara att det följer med i Premium-paketet) och det är så klart fantastiskt kul.

En ännu roligare nyhet för alla er spelare är att man faktiskt kan avnjuta alla tolv attraktioner i Nintendo Land tillsammans. Japp, ni hörde rätt, alla ”single player”-attraktioner kan spelas med fler spelare. Vi sammanfattar här vad det går ut på kortfattat.

  • I Donkey Kong’s Crash Course kan spelare med en synkad Wii Remote ansluta sig till spelet och hjälpa spelaren med GamePad då de kan sakta ned tiden genom att peka på olika områden under banan. Detta gör det lättare för spelaren med GamePad att utföra trixiga manövrer men påverkar bara spelarens hastighet, inte timern.
  • I Yoshi’s Fruit Cart kan spelarna med Wii Remotes hjälpa till att samla frukter. Ju fler spelare desto lättare blir spelet och desto mer frukt kan samlas. Varje spelare kan endast samla en frukt.
  • I Takamaru’s Ninja Castle kan spelarna med Wii Remotes hjälpa till att hålla fast fiender på en plats, vilket inte bara hindrar dem från att röra sig fritt, utan även från att attackera dig som GamePad-ninja. Tyvärr kan inte knepet användas på bossar.
  • I Balloon Trip Breeze kommer spelare med Wii Remotes till undsättning för spelaren med GamePad och förstör minor och fiender. Dock måste den GamePad-ansvarige fortfarande förstöra alla ballonger och bubblor.
  • I Octopus Dance tar spelarna med Wii Remotes på sig rollen som doktorer då de genom att stå i bakgrunden och hjälpa kan förse spelaren som spelar på GamePad med extraliv.
  • I det sista spelet, Captain Falcon’s Twister Race, är det lite annorlunda. Här kan bara en person hjälpa till. Dock är detta inte en sådan liten grej då spelaren med moten nämligen kan flytta alla hinder genom att klicka på dem. Om ni frågar mig, är detta riktigt uppskattat i det långa loppet (pun intended).

Som du nu förstår håller Nintendo Land sin rad av hemligheter och det ska bli riktigt intressant att se vad som skall komma att upptäckas i framtiden. Till dess, happy gaming everybody!

Har du upptäckt några andra roliga saker i Nintendo Land?

Om Christoffer Heijerdahl Se alla inlägg av
Film- och spelälskande Smögenbo med ett glatt sinne. Söker alltid efter spännande utmaningar och gick nyligen ur Stockholms Filmskola. Jobbar nu flitigt genom sitt produktionsbolag CH Media för att skapa framtida klassiker på filmduken.

En kommentar på "Nintendo Lands gömda flerspelarlägen i singelattraktionerna"

  1. Linnéa 4 december, 2012 kl. 12:44 - Svara

    w00t?! ingen aning om detta… måste testa!

Kommentera