Nintendo Network-konton är knutna till en Wii U-konsol

Wii U gamepad user account

Det har bekräftats att du inte kan logga in med ditt Nintendo Network-konto på en annan Wii U-konsol än den kontot ursprungligen skapades på. Detta är något som planeras att lösas i framtiden, enligt Nintendo, som säger att att Nintendo Network ska kunna användas på nya Nintendo-konsoler och andra apparater som datorer och mobiltelefoner.

Dock verkar det i förbli en fråga för framtiden ett tag till då inte ens Nintendo verkar veta hur ett Nintendo Network-konto förs över konsoler emellan. Detta kommer från en konsument som kontaktade Nintendos kundservice angående en potentiell överföring, som svar fick han: ”Det ser inte optmimistiskt ut”. Detta bör endast ses som ett rykte, men är det sant kan det skapa problem om din konsol skulle gå sönder. Förlorar du alla dina eShop-spel då?

Troligen har Nintendo en lösning, men det är lite oroande.

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

Kommentera