Nintendo Zone lanseras i Europa i dag!

nintendo_zone

I dag lanseras Nintendo Zone i Europa. Detta betyder att alla med en 3DS kommer att kunna ansluta till över 25 000 trådlösa hotspots runt om i vår världsdel utan extra kostnad. Nintendo Zone låter dig spela online, surfa på webben, använda SpotPass, köpa spel från eShop, se på videoklipp och mycket mer.

För att kunna använda Nintendo Zone krävs det att du har uppdaterat din 3DS med den senaste mjukvaran som släpptes idag. Nintendo har även skapat ett verktyg där du kan söka bland de 25 000 hotspots som erbjuds och (förhoppningsvis) hitta en nära dig. Du hittar verktyget på Nintendos hemsida.

Om Julius Guldbog Se alla inlägg av
Julius spelintresse har vuxit sig stort sedan han fick en Game Boy och sin första spelkassett. Nästa steg var ett Nintendo 64 och på det vägen fortsatte det. Som chefredaktör är han huvudansvarig för hemsidan, dess innehåll och nyhetsflöde.

3 kommentarer på "Nintendo Zone lanseras i Europa i dag!"

  1. Frezdaner 25 april, 2012 kl. 21:48 - Svara

    Det hade jag faktiskt ingen aning om. Tror inte att jag som bor i skogen kommer kunna ha användning för detta dock. Det vill säga att den når inte mig.

  2. Julius Guldbog 25 april, 2012 kl. 22:22 - Svara

    Det fanns ändå överraskande många i Sverige när jag sökte. Du kan ju se om det finns någon nära genom att klicka dig vidare via länken i inlägget :)

  3. Frezdaner 25 april, 2012 kl. 23:15 - Svara

    Ingen riktigt nära Leksand. Men i Falun fanns det än. Det var ju nice då min käre kusin som jag brukar bo hos när jag är där har glömt lösenordet på sin router.

Kommentera