NintendoBloggen tar farväl

ledsen mario

Slutet på en era

Vi älskar NintendoBloggen, tro inget annat. Sidan har varit våra liv under den roliga tid vi drivit den. Därför är det med sorg vi idag meddelar att NintendoBloggen kommer att upphöra från och med den 17 februari 2013, exakt ett år efter att hemsidan först slog upp portarna.

NintendoBloggen är ingenting vi jobbar med utan driver på fritiden med kärleken till Nintendo som bränsle. Beslutet att lägga ned grundar sig i tidsbrist och vi hinner helt enkelt inte uppdatera sidan längre, något som för oss varit roligt men extremt tidskrävande. För oss kom detta plötsligt och är varför flödet varit inaktivt den senaste veckan medan vi diskuterat hur NintendoBloggens framtid ska se ut. Efter många om och men kom vi fram till att det blir bäst om NintendoBloggen upphör medan minnena av den fortfarande är fina.

Något vi älskar mer än NintendoBloggen är våra läsare, det är med andra ord du som läser detta inlägg nu och alla andra som följt oss under denna roliga tid. Ni har format NintendoBloggen mer än någon annan och varit absolut fantastiska oavsett om ni bara läst lite artiklar ibland, följt oss dagligen och/eller snackat med oss i kommentarsfälten och ute på mässor och liknande. Vi förstår att många av er blir ledsna över nyheterna om beslutet men vi hoppas att ni liksom vi uppskattar den tid som varit, för den har varit helt fantastisk.

Men det är inte läge att deppa ihop totalt, vi har fortfarande en månad kvar! Vi på redax vill gå ut med samma anda vi kom in och kommer vara samma glada gäng som vanligt ända in i slutet. Nyhetsrapporteringen är officiellt slut från och med i dag, men vi kommer fram till den 17 februari att recensera en hel del heta spel, publicera härliga artiklar samt annat smått och gott! Håll utkik efter dessa i flödet och på Twitter och Facebook!

Vi älskar er, så låt oss göra den sista månaden minnesvärd!

Om Redaktionen Se alla inlägg av
NintendoBloggen drivs av ett härligt gäng som har koll på livet (speciellt när det gäller extraliv). Vi fick nog för många supersvampar genom modersmjölken och har därför skänkts ett livslångt intresse för videospel där Nintendo alltid stått i centrum.

16 kommentarer på "NintendoBloggen tar farväl"

 1. DavidBluBB 18 januari, 2013 kl. 14:25 - Svara

  Synd!

  Ni har varit ett mycket bra komplement till Loading och Gamereactor för oss som är mer Nintendo intresserade än gemene gamer.

  Hade varit grymt trevligt att se er fortsätt projektet men nu när ni tagit beslut är det inte mycket att göra åt.

  Ha det bra allesam! :)

 2. Pär 18 januari, 2013 kl. 14:29 - Svara

  :/ surt.. om jag får komma med ett litet förslag så skulle det vara kul med några små tävlingar/utlottningar så att vi läsare kan få små minnen från er blogg.
  Lycka till framöver!

 3. Dogma 18 januari, 2013 kl. 14:34 - Svara

  Det var ju oerhört förvånande. Man vet ju aldrig hur saker tär bakom kulisserna och jag vet ju med egen erfarenhet hur hårt det kan vara från år till år.

  Ni gör rätt i att sluta på topp snarare än det motsatta.

  Från min sida kommer ni kommas ihåg som en snyggt designad Nintendo-sida som hade ett väldigt duktig videoteam.

  Lycka till i framtiden med vad ni än tar för er.

 4. matte 18 januari, 2013 kl. 14:43 - Svara

  mycket tråkigt å läsa. ni har varit ett perfekt komplement till loading. jaja lycka till i framtiden ialla fall:-)

 5. Annie J. 18 januari, 2013 kl. 14:49 - Svara

  Nej vad tråkigt! :( Helt plötsligt kommer mitt Twitterflöde bli mycket tråkigare. Nintendonyheter hittar man ju överallt, men denna blogg har varit speciell då ni alltid haft roliga och informativa synpunkter ur ett skandinaviskt perspektiv, gjort bra reportage och skrivit bra texter.

  Men som sagt, ni finns ju i en hel månad till, och man får vara tacksam för den tiden ni funnits! Lycka till och tack för detta året! : )

 6. Peter 18 januari, 2013 kl. 15:48 - Svara

  Noo, tråkigt att ni lägger ner.
  Det finns sannerligen inte många bra svenska sidor som är helt fokuserade på Nintendo, men jag tycker att ni var den bästa.

  Väldigt tråkigt att ni lägger ner,men jag hoppas att ni fortsätter att hänga med era privata Twitterkonton på Twitter och att man kan höra ifrån er även i fortsättningen genom den kanalen.

 7. pepsi 18 januari, 2013 kl. 23:17 - Svara

  awww, vad synd. :(
  Men får inte deppa ihop totalt, det var ju kul den tiden det varade. Hare bra grabbar!

 8. TowerofHera 19 januari, 2013 kl. 00:32 - Svara

  Men det sög ju! :(

 9. Johan 19 januari, 2013 kl. 10:48 - Svara

  Tråkigt, men förståeligt (med tid osv.). Det kommer att uppstå ett vakuum efter er.

  Någon som har tips på liknande sida /blogg med fokus Nintendo och som är svensk? (Behållningen med denna blogg var ju det svenska/skandinaviska perspektivet på nintendos produkter).

  Over and out

 10. Paul T 19 januari, 2013 kl. 11:40 - Svara

  det var väldigt tråkigt att höra. kommer sakna er och jag kan bara instämma med alla kommentarer här. lycka till i fortsättningen

 11. Konrad 20 januari, 2013 kl. 09:22 - Svara

  Trist! Ni är duktiga. Ni är välkomna vilken dag som helst till oss på spelnyherna.se om ni är skrivsugna!
  //Mikael

 12. Robert 21 januari, 2013 kl. 15:37 - Svara

  Men…nej. :(

 13. Kenny 25 januari, 2013 kl. 15:59 - Svara

  Jävligt trist, minns när jag hittade er sida och att jag gång på gång blev lika glad över att följa er nyheter som kom ofta och var väldigt innehållsrika!
  Hoppas ni mår bra trots allt och att ni kanske kommer tillbaka om 20 år eller ngt :) (helst tidigare).
  Nu blev fb ännu tråkigare…
  Älskar er med!

 14. Shiine 2 februari, 2013 kl. 00:51 - Svara

  Ni får gärna kirra gästrecensioner i framtiden när min sida är klar ;D

 15. Martin 9 februari, 2013 kl. 09:47 - Svara

  NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Jag älskar denna blogg! :( :( :( :( :( :(

 16. Martin 2 maj, 2013 kl. 19:47 - Svara

  Varfööööööööör:(((((((

Kommentera