Om NintendoBloggen

bidoof on 3ds2 Om NintendoBloggen

Välkommen!

Först och främst, välkommen och tack för att du har tittat in! Vi är stolta över att kunna presentera NintendoBloggen, en hemsida för och av personer med ett intresse för alla saker Nintendo. NintendoBloggen ger dig de senaste Nintendo-nyheterna varje dag, med artiklar om Wii U, 3DS, Wii och DSi, plus mycket mer från Nintendos värld.

Visionen med NintendoBloggen är att du som läsare inte ska behöva vända dig till någon annan källa för att få tag i den information och de publikationer du eftersöker. Med ett lättförståeligt gränssnitt där du själv kan välja vad du vill läsa om får du snabbt reda på det senaste om de spel och konsoler du är intresserad av.

Utöver att bevaka och recensera produkter från det moderna Nintendo och blickar vi emellanåt tillbaka på spelgigantens anrika historia och visar dig en helt ny sida utav retrospelande. Vår nättelevision NintendoBloggenTV erbjuder exklusiva intervjuer, reportage och recensioner i ett smidigt format med en tydlig koppling till allting Nintendo.

Prenumerera på vårt RSS-flöde och följ oss även på Twitter och Facebook för att vara uppdaterad kring och diskutera de senaste händelserna från Nintendo. Glöm inte att du även kan ge oss nyhetstips eller ställa frågor till oss via e-post.

Mycket nöje, så ses vi och hörs!
Julius Guldbog, Chefredaktör